Archief:

In de burgerlijke en utiliteitsbouw is de orderportefeuille in december met 5,5 maanden gelijk gebleven ten opzichte van vorige maand. In de woningbouw is de werkvoorraad op 5,5 maanden blijven staan, terwijl deze in de utiliteitsbouw met een tiende maand is toegenomen naar 5,5 maanden.

Wel is in december de orderportefeuille in de grond-, water- en wegenbouw met twee tiende maanden gedaald en is hiermee uitgekomen op 5,7 maanden. Zowel in de wegenbouw als in de grond- en waterbouw daalde de werkvoorraad met twee tiende maanden. In de wegenbouw is de orderportefeuille hiermee uitgekomen op 4,8 maanden, terwijl deze in de grond- en waterbouw 6,8 maanden bedraagt.

In de gehele bouw is de orderportefeuille in december per saldo met een tiende maand afgenomen en is daarmee uitgekomen op 5,5 maanden. Ten opzichte van december 2012 zijn de orderportefeuilles in de utiliteitsbouw stabiel, terwijl in de woningbouw en de gww de werkvoorraad met respectievelijk een kwart en een half jaar is toegenomen.

Klik hier voor het volledige persbericht.

Inlichtingen bij Daan Holtackers
t (020) 583 19 26
dholtackers(Replace this parenthesis with the @ sign)eib.nl

Deel op Twitter
Deel op LinkedIn